• Lødderup Friskole er en grundtvig-koldsk friskole.

• Skolen underviser elever fra bh.-kl..til og med 9. klasse afsluttende med Folkeskolens Prøve.

• Skolen har egen vuggestue og børnehave, der har til formål at skabe trygge og meningsfulde sammenhænge for børn og familier.
  •  Vi har i foråret 2019 opstillet to mål for vores fælles indsats som voksne i forhold til vores arbejde med børn og elever:
    • Det hensynsfulde menneske
    • Det rolige børneliv
    • Det er fordringer vi har stillet os selv i forhold til vores opdragelsesmål, tilrettelæggelse undervisning og undervisningsrammer og samvær.
      Der arbejdes løbende på konkrete tiltag i forhold til alle aldersgrupper, der stiler mod understøttelse af vore mål.

Målene er resultatet af en fælles proces mellem forældre, pædagogisk personale og lærere frem til foråret 2019, der skulle være retningsgivende for det pædagogiske arbejde i de kommende år. Det er således en del af det arbejde vi har kaldt "2025-planen". Det skal ikke forstås så bombastisk, som det kan lyde, men skal ses, som en dagsorden for en løbende samtale om dagligdag, undervisning opdragelse.